torsdag 28 februari 2008

Work work work

De senaste dagarna har varit totalt smockfyllda av politik, både på jobbet och på fritiden. Jag till och med drömmer om MSU och nationella kampanjdagar... But I don't mind :).

Den 12 mars kommer för övrigt bli så sjukt bra. Alla kommer att kampanja järnet, så jag tvekar inte en sekund på att vi kommer att värva fler än 351 medlemmar vilket är vårt mål.. Fina priser finns till vinnarna; bästa distrikt och bästa värvare!

Igår var det onsdagsfika hos MSU Stockholm, jätteintressant med Markus Nordström som berättade om amerikanska presidentvalet. Allis och Olga <3 från Dalarna kom till stan igår också, för att bo hos mig ett par dagar innan vi drar till Uppsalas stämma i helgen. Massiv utgång blev det, för att visa tjejerna stans uteliv. Synd bara att man får sova mindre ju senare man går och lägger sig hehe.

Häromdagen intervjuades allas vår statsminister i en längre intervju i brittiska BBC:s program Hardtalk om utvecklingen i Sverige och om regeringen har levererat det som den lovade.
Hela intervjun finns som video på: http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/hardtalk/7266582.stm.

Han är oväntat duktig på engelska! Dessutom ger han ett väldigt stabilt och förtroendeingivande intryck, och svarar bra på frågorna.

Inga kommentarer: