lördag 28 juni 2008

Sommarkampanj | wooho!

Jag följer med på Sommarkampanjen som MUF anordnar, under de två senaste dagarna har vi varit på Kirunafestivalen, i Kiruna. Här har vi hunnit med diverse upptåg, upptäckter och orimlig kyla. Vilken tur att vi har väldigt många frihetliga kondomer med oss för att sprida värme och kärlek.

När det kommer till Kirunaborna så är de intressanta på sitt egna lilla sätt. Den genomsnittlige ungdomen från lokalbefolkingen är medlem i Ung Vänster, röstar på sossarna och hatar skatt.
Intressant är inte ens nog för att beskriva. Under de gångna dagarna har vi bland annat hunnit med att kasta kondomer upp på scen när Veronica Maggio spelade, blivit flörtade med av Nordman, fått någonting annat än bearnaisesås till pizzan och "skakat rumpa" till the hives samtidigt som fler och fler Kirunabor har insett varför man inte är med i ung vänster och röstar på sossarna. De vet att bara ett alternativ är det rätta. De vet vad MUF är :)



PS. klockan är 02:38 och det är ljust som om den vore 18:03 på kvällen, Imorgon fortsätter vi på Festivalen för att försöka ge kondomer till Sven Ingvars!

Inga kommentarer: